ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
TEST CENTERPANIC BUTTON
My PCW
Welcome ADMIN

20 free προσκλήσεις για το PES League στις 13/3. ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!

Οτιδήποτε σχετίζεται με το περιοδικό και τα συνοδευτικά DVD/CD

Συντονιστής: Moderators

Άβαταρ μέλους
arousseliotakis
Moderator

Δημοσ.: 507
Εγγραφη: 24-6-2005, 10:41

20 free προσκλήσεις για το PES League στις 13/3. ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!

Δημοσίευσηαπό arousseliotakis την 5-3-2010, 23:52

Καλησπέρα σε όλους,

Το πολυαγαπημένο σας, υπέρ-καλυτερότερο κ.λπ. κ.λπ. περιοδικό εξασφάλισε 20 δωρεάν προσκλήσεις για το πρωτάθλημα PES League που θα διεξαχθεί στον Πειραιά στις 13 Μαρτίου.

Οι πρώτοι 20 που θα στείλουν e-mail στο competitions@itpublications.gr με την ένδειξη "PES Πειραιά" (γράψτε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο/κινητό και e-mail) μπαίνουν στο τουρνουά!

Περισσότερες πληροφορίες για το event του Πειραιά μπορείτε να βρείτε εδώ:http://www.pes-league.gr/index.php?page=events&id=6.

Αν και δεν είμαι gamer, το Pro Evolution Soccer το ξέρω ακόμη και εγώ(!), και θυμίζω ότι το PES League είναι το επίσημο παγκόσμιο πρωτάθλημα που γίνεται κάθε χρόνο, από το 2002. Φέτος, για πρώτη φορά, γίνεται και στην Ελλάδα. Οι Έλληνες πρωταθλητές θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη για να αποδείξουν την αξία τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Δικαίωμα συμμετοχής στο επίσημο ελληνικό Pro Evolution Soccer League 2010, έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδος 12 ετών και άνω.

Καλά γκολ!
Ειλικρίνεια είναι ό,τι λες να το 'χεις στην καρδιά σου, όχι ό,τι έχεις στην καρδιά σου να το λες!

Άβαταρ μέλους
arousseliotakis
Moderator

Re: 20 free προσκλήσεις για το PES League στις 13/3. ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!

Δημοσίευσηαπό arousseliotakis την 6-3-2010, 18:26

Υπάρχουν ακόμη μερικές προσκλήσεις.
Ένα e-mail αρκεί.
Ειλικρίνεια είναι ό,τι λες να το 'χεις στην καρδιά σου, όχι ό,τι έχεις στην καρδιά σου να το λες!

Άβαταρ μέλους
arousseliotakis
Moderator

Re: 20 free προσκλήσεις για το PES League στις 13/3. ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!

Δημοσίευσηαπό arousseliotakis την 9-3-2010, 13:01

Άλλες 4 προσκλήσεις έμειναν παιδιά.
Πάρτε μέρος εδώ: http://www.pcw.gr/Article/Market/PC_wor ... -4938.html

Επιστροφή στην PC WORLD και... παρελκόμενα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης