ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ E-SHOP.GR
Στις 13/4/09 αγόρασα από το κατάστημα e-shop στον Πειραιά το κινητό Nokia 5800 Xpress Music στην τιμή των 320ευρώ. Εντός της ίδιας ημέρας διαπίστωσα ότι είναι ελαττωματικό διότι αναβοσβήνει σε άτακτα χρονικά διαστήματα και στην λειτουργία του GPS.
To επέστρεψα στο κατάστημα e-shop Πειραιά την επόμενη ακριβώς ημέρα 14/4/09. Με ενημέρωσαν ότι θα ελεγχθεί από τεχνικό. 15/4/09 με ενημέρωσαν ότι δεν έχει βλάβη. Διαφώνησα με τον τεχνικό και συνεχίζουν να κρατούν το κινητό στο κατάστημα Μενιδίου για περαιτέρω τεχνικό έλεγχο.
Μετά από 4 ημέρες και χωρίς καμία επικοινωνία μαζί μου, το τμήμα service του e-shop μου έστηλε μήνυμα στο κινητό ότι το προιον που αγόρασα θα παραδοθεί στην αντιπροσωπεία της Nokia για να καλυφθεί η εγγύηση του. ΟΜΩΣ το κινητό το είχα στα χέρια μου μια (1) ημέρα μόνο και ήταν ελαττωματικό. Η πολιτική της εταιρείας e-shop λέει ότι καλύπτει το σύστημα της DOA (Dead on arrival) στο οποίο καταγράφεται το εξής:
"Αγοράζοντας από το e-shop.gr οποιοδήποτε προϊόν, πέρα από την επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή, σας παρέχουμε επιπρόσθετα εγγύηση άμεσης αντικατάστασης του σε περίπτωση DOA (εξαρχής ελαττωματικό προϊόν), μηδενίζοντας έτσι τον χρόνο αναμονής service για προϊόντα που δεν λειτούργησαν ποτέ. Η εγγύηση DOA παρέχεται για έως 7 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος."
Αυτό όμως δεν έγινε και απ'ό,τι φαίνεται ούτε πρόκειται να γινει...

Έφτασα στο σημείο να τους κάνω καταγγελία σε ό,τι βρω (ινκα, γραμματεία καταναλωτη, εκποιζω κλπ). Ελπίζω να γίνει κάτι γιατί και έχασα 320 ευρώ και ταλαιπωρήθηκα παρόλο που ήμουν σταθερή πελάτισσά τους και έχω ξοδέψει πάνω κάτω τουλάχιστον 6.000 ευρώ και δεν τους είχα επιστρέψει ποτέ μου τίποτα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η συμπεριφορά τους. ΔΕΝ θα ξαναψονίσω από εκεί