ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
TEST CENTERPANIC BUTTON
My PCW
Welcome ADMIN

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ E-SHOP.GR

Συζητήσεις για τις συσκευές αποθήκευσης (CD/DVD players/recorders, σκληροί δίσκοι, εξωτερικά μέσα)

Συντονιστές: Moderators, 21century

Άβαταρ μέλους
racer

Δημοσ.: 3482
Εγγραφη: 24-9-2005, 11:18

Re: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ E-SHOP.GR

Δημοσίευσηαπό racer την 12-1-2009, 22:29

21century έγραψε:Καλό είναι να μην αγοράζετε πάντα προιόντα μεγάλης αξίας γιατί μπορει να ταλαιπωρηθείτε αλλά εξαρτάται απο την περίπτωση.

Ε; Μόνο βίδες να παίρνουμε; Ή εννοείς προϊόντα μεγάλης αξίας από το e-shop;
Intel Core 2 Quad G0 Q6600 @ 3.6GHz 400x9 1.33V, ASUS P5E64WS Evolution, ADATA Vitesta Extreme 1600 D9GTR, Point Of View 9800GTX @ 830/1200/1825, Thermaltake Toughpower 0131 850Watt, Logitech G15, Logitech G9

Άβαταρ μέλους
GeoMan

Δημοσ.: 4196
Εγγραφη: 16-11-2007, 1:31

Δημοσίευσηαπό GeoMan την 12-1-2009, 23:00

Καρφάκια καλύτερα γιατί οι βίδες είναι πιο ακριβές :mrgreen:

GeoMan
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα" και γι' αυτό "Γηράσκω αεί διδασκόμενος".

viki1987

Δημοσ.: 19
Εγγραφη: 18-4-2009, 14:29

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ E-SHOP.GR

Δημοσίευσηαπό viki1987 την 18-4-2009, 18:16

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ E-SHOP.GR
Στις 13/4/09 αγόρασα από το κατάστημα e-shop στον Πειραιά το κινητό Nokia 5800 Xpress Music στην τιμή των 320ευρώ. Εντός της ίδιας ημέρας διαπίστωσα ότι είναι ελαττωματικό διότι αναβοσβήνει σε άτακτα χρονικά διαστήματα και στην λειτουργία του GPS.
To επέστρεψα στο κατάστημα e-shop Πειραιά την επόμενη ακριβώς ημέρα 14/4/09. Με ενημέρωσαν ότι θα ελεγχθεί από τεχνικό. 15/4/09 με ενημέρωσαν ότι δεν έχει βλάβη. Διαφώνησα με τον τεχνικό και συνεχίζουν να κρατούν το κινητό στο κατάστημα Μενιδίου για περαιτέρω τεχνικό έλεγχο.
Μετά από 4 ημέρες και χωρίς καμία επικοινωνία μαζί μου, το τμήμα service του e-shop μου έστηλε μήνυμα στο κινητό ότι το προιον που αγόρασα θα παραδοθεί στην αντιπροσωπεία της Nokia για να καλυφθεί η εγγύηση του. ΟΜΩΣ το κινητό το είχα στα χέρια μου μια (1) ημέρα μόνο και ήταν ελαττωματικό. Η πολιτική της εταιρείας e-shop λέει ότι καλύπτει το σύστημα της DOA (Dead on arrival) στο οποίο καταγράφεται το εξής:

"Αγοράζοντας από το e-shop.gr οποιοδήποτε προϊόν, πέρα από την επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή, σας παρέχουμε επιπρόσθετα εγγύηση άμεσης αντικατάστασης του σε περίπτωση DOA (εξαρχής ελαττωματικό προϊόν), μηδενίζοντας έτσι τον χρόνο αναμονής service για προϊόντα που δεν λειτούργησαν ποτέ. Η εγγύηση DOA παρέχεται για έως 7 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος."
Αυτό όμως δεν έγινε και απ'ό,τι φαίνεται ούτε πρόκειται να γινει... :!: Έφτασα στο σημείο να τους κάνω καταγγελία σε ό,τι βρω (ινκα, γραμματεία καταναλωτη, εκποιζω κλπ). Ελπίζω να γίνει κάτι γιατί και έχασα 320 ευρώ και ταλαιπωρήθηκα παρόλο που ήμουν σταθερή πελάτισσά τους και έχω ξοδέψει πάνω κάτω τουλάχιστον 6.000 ευρώ και δεν τους είχα επιστρέψει ποτέ μου τίποτα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η συμπεριφορά τους. ΔΕΝ θα ξαναψονίσω από εκεί

Άβαταρ μέλους
billdll

Δημοσ.: 2508
Εγγραφη: 5-4-2006, 17:17

Re: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ E-SHOP.GR

Δημοσίευσηαπό billdll την 18-4-2009, 19:42

viki1987 έγραψε:ΔΕΝ θα ξαναψονίσω από εκεί
και πολύ καλά θα κάνεις.
< όλα του γάμου δύσκολα & η νύφη γκαστρωμένη >
- www.pcedit.gr -

Άβαταρ μέλους
xag

Δημοσ.: 2075
Εγγραφη: 19-12-2007, 22:58

Re: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ E-SHOP.GR

Δημοσίευσηαπό xag την 18-4-2009, 19:48

viki1987 έγραψε:..... Ελπίζω να γίνει κάτι γιατί και έχασα 320 ευρώ και ταλαιπωρήθηκα .....

Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις τα λεφτά σου. Θα στο αντικαταστήσουν με καινούργιο ή με το ίδιο διορθωμένο. Αν γίνει το δευτερο, μην το δεχτείς. Απαίτησε ένα καινούργιο και πλήρως λειτουργικό τηλέφωνο, όπως δικαιούσαι.

Έχω κάνει και εγώ αγορές χιλιάδων ευρώ από το e-shop, όπως εσύ, αλλά ποτέ δεν μου έτυχε περίπτωση DOA, οπότε δεν μπορώ να τους κρίνω σ' αυτόν τον τομέα.

Υπομονή χρειάζεται και κυνήγησε το όσο μπορείς. Καλή τύχη.
Όταν θα κάψουμε και το τελευταίο δέντρο...
Όταν αφανίσουμε όλα τα ζώα και ψάρια του πλανήτη...
Τότε θα καταλάβουμε ότι το χρήμα δεν αρκεί για να ζήσουμε...

---- Google Is Your Friend ----

Άβαταρ μέλους
Darth_Sion
Moderator

Δημοσ.: 10236
Εγγραφη: 3-11-2006, 17:37
Τοποθεσια: Αλεξανδρούπολη

Δημοσίευσηαπό Darth_Sion την 18-4-2009, 20:29

Για να σου είπαν από την αρχή ότι είναι καλό, μάλλον διαφωνούν στο ότι ήταν DOA. Πιθανολογώ ότι το πρόβλημα δεν είναι εμφανές, οπότε χρειάζεται να το δει η ίδια η Nokia για να διαπιστωθεί.

Γιατί δεν τα βάζετε και με την Νokia, που είναι εταιρία κολοσσός και έχει ελαττωματικά προϊόντα?
Before You Post : Read The Rulez and the Freaking Manual!!!

Άβαταρ μέλους
djastegos

Δημοσ.: 195
Εγγραφη: 24-2-2009, 0:30

Δημοσίευσηαπό djastegos την 18-4-2009, 20:37

εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το e-shop
need money for pc!!

viki1987

Δημοσίευσηαπό viki1987 την 18-4-2009, 21:02

Δεν θα ήσουν ευχαριστημένος αν τύχαινε σε εσένα 8-[ Θα το κυνηγήσω το θέμα και φυσικά δεν θα δεχτώ πίσω την ελαττωματική συσκευή ιδίως τώρα που την πείραξαν όλοι :!: Δεν ξέρω για την Νόκια, ξέρω όμως ότι ενώ τίμια έδωσα τα 320 ευρώ μετρητοίς, εκτο e-shop μου έδωσε ένα ελαττωματικό προϊόν: ας ελέγχουν τι πουλάνε. Στην Ιταλία από συγγενή μου που αγόρασε φωτογραφική μηχανή και άλλαζε έτσι απλά γνώμη του την άλλαξαν 3 φορές χωρίς δεύτερη κουβέντα πόσο μάλλον έπρεπε να είχε γίνει άμεση αλλαγή όταν κάτι είναι χαλασμένο... Ακόμα και το Πλαίσιο που ορισμένες φορές έχει κάποια ελαττωματικά προϊόντα στα αλλάζει επι τόπου χωρίς πολλά πολλά. Aκόμα και για 1 ευρώ θα το κυνηγούσα γιατί δεν είναι σωστο να κοροϊδεύουν έτσι τον κόσμο... :smt011 Ευχαριστώ όσους με υποστήριξαν για το post αυτό :P

Άβαταρ μέλους
Darth_Sion
Moderator

Δημοσ.: 10236
Εγγραφη: 3-11-2006, 17:37
Τοποθεσια: Αλεξανδρούπολη

Δημοσίευσηαπό Darth_Sion την 18-4-2009, 21:13

viki1987 έγραψε:Ευχαριστώ όσους με υποστήριξαν για το post αυτό :P

Νομίζεις ότι οι υπόλοιποι είμαστε εναντίων σου? απλά προσωπικά προσπαθώ να καταλάβω με ποια λογική κινήθηκε το eshop και σε ταλαιπωρεί.

Γιατί την πρώτη φορά που το έλεγξαν δεν βρήκαν πρόβλημα? Σίγουρα δεν ήταν κάποια παράληψη δικιά σου?

viki1987 έγραψε:ας ελέγχουν τι πουλάνε

Δεν νομίζω να το εννοείς αυτό?
Before You Post : Read The Rulez and the Freaking Manual!!!

pakito

Δημοσ.: 328
Εγγραφη: 18-1-2009, 15:30

Δημοσίευσηαπό pakito την 18-4-2009, 21:18

Το γενικο ερωτημα ειναι, τι γινεται σε περιπτωση που η εταιρια αρνειται μα συμμορφωθει με τις υποχρεωσεις της οσο αφορα την εγγυηση? Μπορουμε να κανουμες τιποτα ή ειμαστε στο ελεος και την καλη διαθεση τους?....
Διαβαστε ολοι την απαντηση μου στις προσωπικες επιθεσεις στο thead "EUROLEAGUE 2008 - 2009", που οι φασιστες Darth_Sion & Phantom προσπαθουν με λυσσα να εξαφανισουν. Μαυρο στους φασιστες!!

viki1987

Δημοσίευσηαπό viki1987 την 18-4-2009, 21:41

όταν λεω ας ελενξουν τι πουλάνε εννοώ να το προσέχουν κιόλας. Όταν διαβάζω 100δες post που λένε για σκισμένες συσκευασίες κλπ και οταν εγω η ιδια παιρνω μια συσκευασια γεματη σκόνη, ναι θα προτιμούσα να προσεχουν τι πουλανε. Ναι αυτή την απορια εχω και εγω για το τι θα γίνει αν δεν καλύπτουν την εγγύηση doa ή όποια αλλη υποσχονται... θα το δουμε και στην πορεια αυτο...

viki1987

Δημοσίευσηαπό viki1987 την 18-4-2009, 21:46

α! και δεν ειμαι η μονη που ταλαιπωρουν το e-shop. Ψαξε στο google καταγγελια e-shop και μέτρησε πόσες καταχωρήσεις υπάρχουν... εγω κατάλαβα ότι έτσι ενεργούν με όλους προκειμένου να ΜΗΝ αλλάξουν το προϊον. Απλώς πρέπει να είμαστε τυχεροί αν κάτι λειτουργεί έχει καλώς αλλιώς καλά ξεμπερδέματα... αυτή είναι η πολιτική τους. Ο κάθε καταναλωτής όμως πέρα από υποχρεώσεις έχει και δικαιώματα.Αρκετή κοροϊδία έχει πέσει...

Άβαταρ μέλους
billdll

Δημοσ.: 2508
Εγγραφη: 5-4-2006, 17:17

Δημοσίευσηαπό billdll την 18-4-2009, 21:56

ριχτε μια ματιά στο Skroutz.gr να δειτε τι παραπονα υπάρχουν απο το e-shop....
εγώ αν ήμουν ο ιδιοκτιτης θα το επερνα πολυ σοβαρα το θέμα :shock:
< όλα του γάμου δύσκολα & η νύφη γκαστρωμένη >
- www.pcedit.gr -

Άβαταρ μέλους
GMX

Δημοσ.: 904
Εγγραφη: 22-12-2005, 22:43

Δημοσίευσηαπό GMX την 18-4-2009, 22:15

Κανονικά έπρεπε να στο αλλάξουν την ίδια μέρα άντε το πολύ την επόμενη. Δεν χρειάζεται να πάει στη NOKIA για να το ελέγξουν και να θεωρηθεί DOA το κινητό. Έχει τεχνικούς το eshop (όπως όλα τα καταστήματα) και τα ελέγχουν αυτά. Ξαναπήγαινε την Τρίτη και κάνε τους φασαρία. Έχεις δίκιο και μην τους αφήνεις καθόλου!
Όταν όλα έχουν αποτύχει διάβασε τις οδηγίες.

viki1987

Δημοσίευσηαπό viki1987 την 18-4-2009, 22:25

Το ξέρω ότι έχει τεχνικούς και συγκεκριμένα 1 στον Πειραιά. Μου έστηλε μήνυμα όπου έλεγε ότι δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα κατά τον έλεγχο. Πήγα στο κατάστημα και μίλησα με τον τεχνικό ο οποίος ήταν προσκολλημένος στην οθόνη του υπολογιστή του και δεν γύρισε μια φορά να με κοιτάξει για να μιλήσουμε (λες και ήμουν κάποια άγνωστη και όχι πελάτισσα) και μου είπε: "δεν είδα να έχει πρόβλημα το κινητό". Το πρόβλημα με το συγκεκριμένο κινητό δεν είναι εμφανές δηλαδή μου έσβησε 3-4 φορές ξαφνικά εκεί που το κοιτούσα και προσπαθούσα να το "μάθω". Πήγαινα πχ στην επιλογή του GPS και εκεί ξαφνικά εμφάνιζε μια μαύρη οθόνη και στην συνέχεια έσβηνε. Οπότε έπρεπε ξανά από την αρχή να ρυθμίσω ημερομηνία και ώρα. Λέω "δεν μπορει, καινούριο είναι, θα έτυχε" αλλα όχι! μετά από αρκετή ώρα όταν πήγα να στήλω sms πάλι τα ίδια...και ξανά ρύθμιση ώρας κλπ. Προφανώς ο "ευγενικός" τεχνικός και πολύ "προσεχτικός" άναψε το κινητό για 1 λεπτό και θεώρησε ότι λειτουργει κανονικά... τι να πει κανεις... :roll: αναγκάστηκα να τους καταγγείλω γιατί από ένα σημείο και μετά που έστηλαν το κινητό στο Μενίδι δεν μου απαντούσαν στα emails και στο τηλέφωνο έλεγαν "θα σας ξαναπάρουμε εμείς" και μετά εξαφανίζονταν, μέχρι σήμερα που έστηλαν sms ότι θα το στηλουν στην Νοκια...

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στην Η αποθήκευση

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης