ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
TEST CENTERPANIC BUTTON
My PCW
Welcome ADMIN

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ E-SHOP.GR

Συζητήσεις για τις συσκευές αποθήκευσης (CD/DVD players/recorders, σκληροί δίσκοι, εξωτερικά μέσα)

Συντονιστές: Moderators, 21century

Άβαταρ μέλους
Darth_Sion
Moderator

Δημοσ.: 10236
Εγγραφη: 3-11-2006, 17:37
Τοποθεσια: Αλεξανδρούπολη

Re: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ E-SHOP.GR

Δημοσίευσηαπό Darth_Sion την 21-4-2009, 17:24

Σε μια προσωπική μου προσπάθεια να έχουμε και την επίσημη άποψη του eshop.gr επικοινώνησα με το τμήμα δημοσίων σχέσεων και ορίστε η απάντηση

Ευχαριστώ πολύ που μας ενημερώσατε για αυτό.

Με μια πρώτη ματιά που έριξα στο ιστορικό της παραγγελίας φαίνεται πως το τηλέφωνο παρουσίαζε την βλάβη μετά από πολλές ώρες λειτουργίας και κατά τη χρήση συγκεκριμένων εφαρμογών (gps).Κατά τον πρωτο τεχνικό έλεγχο δεν εντοπίστηκε πρόβλημα, κρίθηκε όμως σκόπιμο να γίνει περεταίρω έλεγχος να να διαπιστωθεί τι ακριβώς προκαλεί την δυσλειτουργία. Το τηλέφωνο έχει αποσταλεί στην αντιπροσωπεία για να διαπιστωθεί ποια είναι τα ακριβή αίτια της βλάβης.

Η πολιτική DOA εφαρμόζεται σε εξαρχής ελαττωματικά προϊόντα. Από τη στιγμή όμως που δεν μπορούσε να εντοπιστεί η βλάβη και το προϊόν φαινόταν να λειτουργεί κανονικά (το τμήμα service το άφησε σε λειτουργία για 2 μέρες και δεν παρουσίασε πρόβλημα), δε μπορούσε να αλλαχθεί επιτόπου. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποια είναι η βλάβη του προϊόντος και αν οφείλεται πχ σε κατασκευαστικό πρόβλημα ή σε κακή χρήση, προκειμένου να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση ή μη του προιόντος. Δυστυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει μικρή καθυστέρηση προκειμένουν να ολοκληρωθεί ο έλεγχος αλλά εφόσον διαπιστωθεί πρόβλημα, είναι αυτονόητο ότι θα υπάρξει είτε επιστροφή χρημμάτων είτε αντικατάσταση του προϊόντος με καινούριο.

Σε κάθε περίπτωση, μετά από επικοινωνία και ενημέρωση από τα αρμόδια τμήματα θα δημοσιεύσουμε την επίσημη απάντηση της εταιρείας μας στο forum. Σας ευχαριστώ όμως για την ενημέρωση που μας παρείχατε γιατί είναι πολύ σημαντικό για μας να γνωρίζουμε τυχόν πρόβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας από την πλευρά του καταναλωτή.
Before You Post Read The Rulez and the Freaking Manual!!!

viki1987

Δημοσ.: 19
Εγγραφη: 18-4-2009, 14:29

Δημοσίευσηαπό viki1987 την 21-4-2009, 17:58

Από τη στιγμή όμως που δεν μπορούσε να εντοπιστεί η βλάβη και το προϊόν φαινόταν να λειτουργεί κανονικά (το τμήμα service το άφησε σε λειτουργία για 2 μέρες και δεν παρουσίασε πρόβλημα) #DD#

Αγαπητή κύρια
κατά τον τεχνικο έλεγχο που έγινε καθώς και με χρήση του κινητού για
περίπου 1 ώρα δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα
το προϊόν προωθείται στο κεντρικό service προκειμένου να γίνει πιο
εκτεταμένος έλεγχος για τον οποίο θα ενημερωθείτε.

Με εκτίμηση.
Το τεχνικο τμήμα του e-shop service

Τεχνικό Τμήμα

e-shop.gr Α.Ε.

Τελικά το κινητό το έλενξαν 1 ωρα ή 2 μερες συνεχομενα? ιδου η απορια...

Σε κάθε περίπτωση ενημερώθηκα από την γενικη γραμματεια καταναλωτών και ειτε στην περιπτωση βλάβης ειτε και για αδικαιολογητους λόγους εντος 10 εργασιμων ημερων δικαιουμαι να το γυρισω πισω εφοσον το ειχα 1 μερα ολη και ολη και το επεστρεψα με ολα τα παρελκομενα του (βιβλιαρακι, ακουστικα, πλαστικα σακουλακια κλπ)

viki1987

Δημοσίευσηαπό viki1987 την 21-4-2009, 18:02

α! και το email που μου σταλθηκε από το τεχνικο τμημα service, ήρθε σημερα το μεσημερι.ευχαριστω.

Άβαταρ μέλους
GMX

Δημοσ.: 904
Εγγραφη: 22-12-2005, 22:43

Δημοσίευσηαπό GMX την 21-4-2009, 19:43

Δεν συννενοούνται να πούνε την ίδια δικαιολογία τουλάχιστον..
Όταν όλα έχουν αποτύχει διάβασε τις οδηγίες.

Άβαταρ μέλους
Darth_Sion
Moderator

Δημοσίευσηαπό Darth_Sion την 21-4-2009, 20:41

Εγώ θα σταθώ...στην "δύναμη" του Forum, ίσως με αυτήν την παρέμβαση λυθεί γρήγορα το πρόβλημα σου!!

viki1987

Δημοσίευσηαπό viki1987 την 21-4-2009, 21:45

να σου πω.. δεν ειναι οτι δεν θα το "λυσουν" το προβλημα. Απλως θα κάνουν τα πραγματα όπως συμφέρει εκείνους και φυσικά όχι εμένα. Θα με ταλαιπωρήσουν, θα περάσουν μέρες ίσως και μήνες, θα λάβουν και τις καταγγελίες και μεταααα από πολυυυυυυ κόπο θα δώσουν την ίδια συσκευή "διορθωμένη" που φυσικά θα έχει περάσει από τα χέρια του τεχνικού στον πειραιά, στο φορτηγάκι μεσα σε άλλα κουτιά για το Μενίδι, από εκεί στα χέρια των τεχνικών του Μενιδίου για 1 ώρα ή 2 μερες έλεγχο, στο φορτηγάκι και στην αντιπροσωπεία της νόκια (που φυσικά εκείνοι σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν αλλάζουν την συσκευή, της "σκάνε" ενα φορμάτ και αυτό ήταν...) και μετά ξανά μεταφορά στο Μενίδι και στον Πειραιά όπου θα μου φέρουν την συσκευή όχι απλώς ελαττωματική όπως ήταν αλλά και με ένα σωρό άλλα (γραντζουνιές κλπ). Φυσικά και δεν θα την δεχτώ. 1 φορά στην ζωή μου είπα να πάρω ένα κινητό ακριβούτσικο και μου βγήκε ελαττωματικό σε μια μερα δεν θα το δεχτώ και με άλλα προβληματα... καλύτερα να το αγόραζα σε άλλο κατάστημα..

viki1987

Δημοσίευσηαπό viki1987 την 28-4-2009, 18:13

Μετά από μέρες, το e-shop αποφάσισε μετά από πολλή πίεση να μου στήλει τα χρήματά μου σε τραπεζικό λογαρισμό (σε 2-3 μέρες ακόμη). Πέρα από την ταλαιπωρία τέλος καλό όλα καλά. Παρόλα αυτά δεν θα αγοράσω ξανά από e-shop κάτι πολύ ακριβό πέρα απο dvds ή cds γιατί μου έβγαλαν την ψυχή όπως επίσης ότι η Νοκια τελικά έβγαλε και ελαττωματικά 5800 Xpress Music...

Άβαταρ μέλους
Darth_Sion
Moderator

Δημοσίευσηαπό Darth_Sion την 8-5-2009, 15:21

Σήμερα έλαβα και άλλη απάντηση από το eshop

Καλησπέρα και πάλι,

Σε συνέχεια μιας μικρής επικοινωνίας που είχαμε, ήθελα απλά να σου εξηγήσω τι έγινε με την συγκεκριμένη πελάτισσα.

- Μας έφερε το κινητό πίσω λέγοντας πως έχει πρόβλημα, έγινε τεχνικός έλεγχος στο κατάστημα και δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα, της ζητήσαμε να το παραλάβει γνωρίζοντας ότι όντως η συσκευή είναι οκ , δεδομένου ότι για να εφαρμοστεί DOA το προϊόν πρέπει να είναι όντως ελαττωματικό!

- Σε δεύτερη φάση το κινητό επιστράφηκε ξανά για τεχνικό έλεγχο, κι εμείς προχωρήσαμε με δεύτερο έλεγχο για να την εξυπηρετήσουμε στα κεντρικά μας όπου πάλι δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα..

- Σε προσπάθεια καλύτερης εξυπηρέτησης προσφερθήκαμε να στείλουμε το κινητό στην ΝΟΚΙΑ μήπως βρουν αυτοί κάποιο πρόβλημα και έτσι κάναμε.

- Η ΝΟΚΙΑ αργούσε να ανταποκριθεί κι έτσι δώσαμε στην πελάτισσα τα χρήματα της πίσω, χωρίς να έχει αποδειχτεί ότι όντως το προϊόν ήταν όντως δυσλειτουργικό.

- Μετά από καιρό ή ΝΟΚΙΑ κατέληξε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την συσκευή, το ίδιο δηλαδή συμπέρασμα στο οποίο είχαν καταλήξει και οι δικοί μας τεχνικοί.

Σας γράφω αυτό το σημείωμα για να τονίζω ότι 1) κάναμε ότι είναι δυνατό για να εξυπηρετήσουμε την πελάτισσα (3 τεχνικούς ελέγχους) 2) της δώσαμε τα χρήματα της πίσω αν και το προϊόν ΔΕΝ ήταν ποτέ ελαττωματικό (και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς) αλλά από την πλευρά της δεν είπε ποτέ ότι της έγινε επιστροφή χρημάτων χωρίς να βρεθεί ποτέ το προϊόν ελαττωματικό..

Γράφω για να εκφράσω την απογοήτευση όλων αυτών που καθημερινά εργάζονται για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και είναι πολύ άσχημο να βλέπουν να δημοσιεύονται τέτοιες αδικίες που αμαυρώνουν (σκόπιμα?) την εικόνα της εταιρείας.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περεταίρω διευκρίνιση και αν θέλετε δημοσιεύετε και την απάντησή μας στο forum.

viki1987

Δημοσίευσηαπό viki1987 την 8-5-2009, 17:01

Έδωσαν τα χρήματα πίσω γιατί πήρα τηλέφωνο το τεχνικό τμήμα του e-shop και ρώτησα αν μπορω να επικοινωνησω με την αντιπροσωπεια της Nokia για να δω τι συμβαίνει. Δεν θέλησαν να μου πουν. Έψαξα την απόδειξη μου με τον σειριακό αριθμό και όταν έδωσα το σειριακό αριθμό στο service της Nokia ενώ το e-shop είπε ότι το έστηλε εκεί,αυτοί του service της Νοκια μου είπαν ότι δεν έλαβαν ΚΑΝΕΝΑ κινητό με εκείνο το σειριακό αριθμό. Ενημέρωσα το e-shop οτι το κινητό δεν είναι στο service της Νοκια και εκείνοι την επόμενη μέρα μου έδωσαν τα χρήματα πίσω. Δεν είχα καμία διάθεση να μπω σε διαδικασίες καταγγελίας κλπ αλλα αφού μου προέκυψε το πρόβλημα στο κινητό το οποίο είχα μόλις αγοράσει είτε απο εργοστασιακό λάθος είτε επειδή δεν προσέχουν τις συσκευασίες τους το e-shop (ήταν μέσα στην σκόνη) απαίτησα να μου δοθούν τα χρήματά μου πίσω. Και τώρα αν λένε οι τεχνικοί του e-shop (γιατί για τους τεχνικούς της Νοκια δεν συζητάμε εφόσον μου είπαν ότι δεν το παρέλαβαν στο service) ότι το κινητό ΔΕΝ ήταν ελαττωματικό ΤΟΤΕ σίγουρα θα το κρατούσα αντί να ταλαιπωρούμαι. Επίσης ακόμη και αν έκαναν μια "εξαίρεση" και ας μην ήταν DOA εγώ έτσι κι αλλίως ως καταναλώτρια δικαιούμαι τα χρήματα πίσω ή την άμεση αντικατάσταση βάσει του νόμου που λέει ότι ο καταναλωτής αν αγοράσει οτιδήποτε μέσω e-shop και καταστήματα εξ'αποστάσεως, έχει το δικαίωμα εντός 10 εργάσιμων να το επιστρέψει και να αποχωρήσει από την σύμβαση αδικαιολόγητα (αν και εγω ξεκαθάρισα τον λόγο που το επέστρεψα). Στέλνω αυτήν την απάντηση γιατί ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει τι συμβαίνει γιατί έτσι κι αλλιώς πήρα τα χρήματά μου πίσω μετα από πολύ κόπο και 1 μήνα.

viki1987

Δημοσίευσηαπό viki1987 την 8-5-2009, 17:07

όσον αφορά το 2)της δώσαμε τα χρήματα της πίσω αν και το προϊόν ΔΕΝ ήταν ποτέ ελαττωματικό (και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς) αλλά από την πλευρά της δεν είπε ποτέ ότι της έγινε επιστροφή χρημάτων----> το είπα στο παραπάνω post ότι μετά από πολυ κόπο πήρα τα χρήματά μου πίσω και δεν είχα καμία όρεξη "σκόπιμα" να "αμαυρώσω" το e-shop εφόσον όποιος με ρωτούσε τι υπολογιστή να πάρει ή τηλεόραση ή scanner έλεγα πάντα e-shop. Διαβάστε επίσης τα 90 Post sto skroutz.gr και θα ανακαλύψετε ότι δεν είμαι το μοναδικό άτομο που είχε παράπονο απο το e-shop. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
Darth_Sion
Moderator

Δημοσίευσηαπό Darth_Sion την 8-5-2009, 17:29

καλά κάνεις και απαντάς...θέλεις να ξανά επικοινωνήσω μαζί τους για δούμε τι θα πούνε?

viki1987

Δημοσίευσηαπό viki1987 την 8-5-2009, 17:58

Έχω απογοητευτεί μαζί τους και σε ευχαριστώ που ακόμα ασχολείσαι με αυτήν την υπόθεση... Η αλήθεια είναι ότι σαν κατάστημα ήταν αυτό που εμπιστευόμουν και μου άρεσε η μεγάλη ποικιλία προϊόντων που έχει. Αυτό όμως με το service με έκανε να φοβάμαι πλέον να ψωνίσω από εκεί. Διάβασα και όλες τις άλλες εμπειρίες που είχαν άλλα άτομα με το e-shop και φρίκαρα..! Αν θες να το συνεχίσουμε και να ξαναζητήσουμε μια εξήγηση να το κάνεις! Πάντως αυτή η αμφισβήτηση και ταλαιπωρία που μου έκαναν δεν διορθώνεται και αυτό είναι το άσχημο. Τώρα πχ που θέλω να αγοράσω laptop hp, έχω μπει σε μια διαδικασία φόβου μην μου έρθει ελαττωματικό εξαρχής επειδή πολλα καταστήματα δεν προσέχουν τις συσκευασίες.. ίσως το πώς τα μεταφέρουν από τις αποθήκες στα κατάστηματα ή το πώς άλλες φορές βάζουν μεταχειρισμένα προϊόντα σε συσκευασίες καινούριες και τα ξαναπουλάνε (δεν μιλάω αποκλειστικά για το e-shop αλλά γενικά). Και έτσι μου γεννήθηκε μια νεα απορία: από πού θα εχω την ασφάλεια να αγοράσω ένα λάπτοπ και γενικά οτιδήποτε χωρίς να μου συμβούν εξαρχής οι παραπάνω "εμπειρίες" ? Γιατί όταν δίνεις σε ένα κατάστημα σκισμένα ευρώ στα επιστρέφουν και δεν τα δέχονται ενώ εσύ αν πάρεις ενα μεταχειρισμένο ή ελαττωματικό προϊόν πρέπει να το κρατήσεις και να είσαι ΚΑΙ ευχαριστημένος?

Άβαταρ μέλους
Darth_Sion
Moderator

Δημοσίευσηαπό Darth_Sion την 8-5-2009, 18:09

Εντάξει δεν χρειάζεται να είσαι ακραία και να φοβάσαι τους πάντες και τα πάντα. Δες το σαν ένα ατυχές γεγονός.

viki1987

Δημοσίευσηαπό viki1987 την 8-5-2009, 18:34

όχι ακραία απλώς αναρωτιέμαι αν υπάρχει ένα κατάστημα ασφαλές και ας δώσουμε ακόμη και κάποια χρήματα παραπάνω. Έχω ακούσει καλά λόγια για το fnac πχ αλλά δεν έχω ιδεα..!

Άβαταρ μέλους
Darth_Sion
Moderator

Δημοσίευσηαπό Darth_Sion την 8-5-2009, 20:55

Είναι ανάλογα τις εμπειρίες που έχει ο καθένας, εμένα αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι το eshop.gr είναι μια χαρά. Έχω κάνει 100δες παραγγελίες χωρίς πρόβλημα. Μου έχουν χαλάσει ένα GamePad και ένα PSU και μου αλλάχτηκαν αμέσως.

Με το πλαίσιο είχα κάποια προβλήματα γιατί μου έστειλαν δύο φορές το ίδιο προϊόν και φαινόμουν για κάνα μήνα χρεωστικός (άργησαν να ενημερώσουν το σύστημα). Αλλά νομίζω αυτά είναι στατιστικά λάθη και αναπόφευκτα θα συμβούν.
Φυσικά και θα ξανά αγοράσω από το πλαίσιο δεν θα σταθώ σε ένα γεγονός.

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στην Η αποθήκευση

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης