ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
TEST CENTERPANIC BUTTON
My PCW
Welcome ADMIN

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ E-SHOP.GR

Συζητήσεις για τις συσκευές αποθήκευσης (CD/DVD players/recorders, σκληροί δίσκοι, εξωτερικά μέσα)

Συντονιστές: Moderators, 21century

viki1987

Δημοσ.: 19
Εγγραφη: 18-4-2009, 14:29

Re: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ E-SHOP.GR

Δημοσίευσηαπό viki1987 την 8-5-2009, 21:26

χμ.. δεν ξέρω, το μόνο κατάστημα που μου φαινόταν με λίγο πιο ανεβασμένες τιμές αλλά τίποτα δεν μου βγήκε ελαττωματικό είναι το μουλτιράμα αλλά έψαχνα για οικονομικότερο.. Ό,τι έχω πάρει στο e-shop κάτι στράβωνε.. μια οθόνη μιας φίλης είχε ενα καμμένο pixel μετα από ένα μήνα (είπα θα είναι τυχαίο), πήρα ενα linksys το οποίο κολλάει ξαφνικα και σβήνει πάλι μετά από 1,5 μήνα (δεν έδωσα σημασία λέω θα φταίει η εταιρία), έναν εκτυπωτή k8600 το οποίο κράτησε 3 μήνες και πήγε για service στην hp, 1 εξωτερικό σκληρό δίσκο 1 ΤΒ όπου τυχαίνει να σκαλώσει και να μην τον αναγνωρίσει το Pc μου αλλά δεν δίνω σημασία... Άλλα 2 περιστατικά ήταν όταν παρήγγειλα να μου συναρμολογήσουν 2 Pc και στο 1 δεν είχαν συνδέσει ένα καλώδιο στο εσωτερικό δίσκο και εμφάνιζε μια μπλε οθόνη και αναγκάστηκα να το ανοίξω για να το συνδέσω και 1 άλλη φορά όταν αγόρασε pc η αδελφή μου όπου δεν είχε συνδεθεί σωστά το dvd recorder και πάλι το έφτιαξα. (Πάλι καλά από τότε λειτουργούν τα 2 pc γι αυτο και δεν έδωσα περεταίρω σημασία και για τον εκτυπωτή με κάλυψε η hp). Το linksys και τον εξωτερικό σκληρό τα κρατάω έτσι γιατί τα βγάζω από το ρεύμα και μετά λειτουργούν και πάλι. Γι αυτό όταν είδα ότι ΚΑΙ το κινητό είχε πρόβλημα έσκασα και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι απλά όλα αυτά έτυχαν εκτός και αν είμαι τελείως άτυχη εγω και ένα σωρό άλλα άτομα! :shock:

Άβαταρ μέλους
Darth_Sion
Moderator

Δημοσ.: 10236
Εγγραφη: 3-11-2006, 17:37
Τοποθεσια: Αλεξανδρούπολη

Δημοσίευσηαπό Darth_Sion την 8-5-2009, 21:52

Για την δυσλειτουργία των προϊόντων σίγουρα δεν φταίει το eshop αφού δεν τα κατασκευάζει αυτό. Για την πολιτική αντικατάστασης και την συναρμολόγηση σίγουρα φταίνε αν είναι έτσι όπως τα λες.
Before You Post Read The Rulez and the Freaking Manual!!!

Άβαταρ μέλους
vivalaflam

Δημοσ.: 8
Εγγραφη: 31-8-2009, 19:08

Δημοσίευσηαπό vivalaflam την 2-9-2009, 18:52

Πάντα οταν αγοραζουμε απο το e-shop ζηταμε απο τον ταμια να ελεγξουμε την συσκευασια για τυχον προβληματα... οταν εγω αγορασα 1 σετ RAM, ζητησα απο τον ταμια να κανω εναν ελεγχο στην συσκευασια. αυτος δεχτηκε και εντοπισα ενα ραγισμα στην καρτα. τοτε αυτος εστειλε μια ειδοποιηση στα κεντρικα και την επομενη εβδομαδα μου εστειλαν sms για να παω να το παραλαβω. (απο το καταστημα Σερρων) γι'αυτο ειναι καλο να ελεγχουμε την συσκευασια κατα την παραλαβη ουτως ωστε να μην μπορουν να σας κατηγορησουν πως το προιον χρησιμοποιηθηκε. Παρομοιο περιστατικο περιγραφτηκε και στο περιοδικο PC Magazine (τευχος Ιαν.2009)
ΗΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΗΡΑΚΛΗΣ Ο ΕΝΑΣ, ΗΡΑ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ...

keval

Δημοσ.: 7
Εγγραφη: 26-11-2009, 19:54

Δημοσίευσηαπό keval την 26-11-2009, 19:57

Η προσωπική μου εμπειρία με τον εν λόγω κατάστημα είναι η εξής.
Αγόρασα πριν από 1,5 χρόνο ένα σετ ηχείων της Logitech to z5500. Πριν από ένα μήνα περίπου κάηκε η οθόνη στο control panel που υπάρχει οπότε μιας και ήταν στην εγγύηση θεώρησα σκόπιμο να το στείλω για επισκευή (έστω και 1,5 χρόνο μετά είναι δικαίωμα ΟΛΩΝ μας να στείλουμε για επισκευή το εκάστοτε προϊόν)

Για να μην τα πολυλογώ μετά από συνολικά 3,5 εβδομάδες που υποτίθεται είχαν σταλεί στην «αντιπροσωπεία» για το service τους με ενημέρωσαν να πάω να παραλάβω τα αντικατεστημένα. Όταν έφτασα σπίτι μου και τα άνοιξα διαπίστωσα ότι μου είχαν στείλει μεταχειρισμένα μιας και η συσκευασία ήταν στο πόδι με φούσκα και χαρτοταινία, το γούφερ ήταν καταχτυπημένο και τα ηχεία ήταν σκονισμένα..

Αφού τους πήρα τηλέφωνο με μίλησα με το αρμόδιο τμήμα (όπου παρεμπιπτόντως δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ υπεύθυνος διαθέσιμος ΚΑΜΙΑ φορά που μίλησα) μου είπαν

1. Η πολιτική της εταιρείας για τις εγγυήσεις είναι πως αφού φτάσει ένα προϊόν με πρόβλημα είναι στο χέρι του e-shop αν θα
α)επισκευάσει το προϊον,
β) αντικαταστήσει με καινούριο,
γ) ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ
Πείτε μου εσείς που ξανακούσατε τέτοιο service να στέλνεις ένα προϊόν που είναι σε εγγύηση και να παίρνεις ένα άλλο που είχε κάποιος άλλος άγνωστος στην χρήση του σαν αντικατάσταση του δικού σου?

2. Η Logitech Hellas μου είπε πως το e-shop ΔΕΝ συνεργάζεται μαζί τους και πως τα προϊόντα που φέρνει είναι πάρα εισαγωγή (κάτι που μου επιβεβαίωσε και ο τηλεφωνητής του service ”είναι ελεύθερη η αγορά κύριε αυτό που κάνουμε δεν απαγορεύεται”) διότι η Logitech Hellas ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ τα προϊόντα που είναι σε εγγύηση…

Γεγονός: - Αν αγοράσεις προϊόν από το e-shop και χρειαστείς service την έκατσες….δεν υπάρχει ούτε υπεύθυνος να μιλήσεις”....
Για του λόγου το αληθές (απλά διαβάστε τα πρώτα 10σχόλια σε κάθε σελίδα και βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα…):
http://www.vcdc.gr/forum/viewtopic.php?t=12476
http://e-pcmag.gr/forum/59047
viewtopic.php?f=17&t=14385&start=30
http://antie-shop.blogspot.com/
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=43440
http://www.us4u.gr/forum.html?func=view&catid=39&id=119
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191580
http://krap.pblogs.gr/2007/06/agora-mes ... layer.html
http://www.insomnia.gr/forum/archive/in ... 88572.html
viewtopic.php?f=17&t=14385
http://www.thegreekz.com/forum/archive/ ... 78239.html

Προσωπική άποψη: - Το e-shop εισάγει μόνο του μεγάλο μέρος των προϊόντων για καλύτερες τιμές (που πλέον δεν είναι πάντα και οι καλύτερες).. Όσο είσαι στην εγγύηση και έχουν καινούρια ή μεταχειρισμένα κομμάτια σου στέλνουν κάποιο από αυτά.. όταν τελειώσουν και αυτά γ….α τα.

Το συμπέρασμα δικό σας…..

keval

Δημοσίευσηαπό keval την 26-11-2009, 20:00

(Αν και θα θελα την απάντηση ή ενημέρωση του eshop για το post μου από τον Darth_Sion )

Άβαταρ μέλους
ronin13

Δημοσ.: 67
Εγγραφη: 19-4-2008, 15:32

Δημοσίευσηαπό ronin13 την 3-12-2009, 0:24

Με το e-shop ειχαμε παντα μια σχεση αγαπης-μισους... Αγοραζα απο εκει λογω τιμων, παντα (ευκολα ή δυσκολα) το service γινοταν, αλλα αρκετες φορες με εφεραν σε σημειο οριακο με τη συμπεριφορα τους... Τελευταιο και πιο τρανταχτο συμβαν ειναι με τον εξωτερικο σκληρο που ειχα παρει απο εκει το Πασχα... Το προβλημα ειναι εδω:
viewtopic.php?f=17&t=16573
Anyway, οντας ο σκληρος μεσα στην εγγυηση τον πηγα στο καταστημα για service. Εκει ο υπαλληλος που τον παρελαβε τον εκανε φυλλο και φτερο για να δει αν τον εχω κακομεταχειρηστει (μεχρι και τα λαστιχα που εχει του εβγαλε!!!!), και τελικα προχωρησε κανονικα τη διαδικασια... Χτες με πηραν τηλεφωνο απο το τμημα του service, και μου ειπαν οτι ο δισκος ειναι εκτος εγγυησης, γιατι ειχαν πειραχτει, λεει, οι βιδες της cache, και γιατι η ταινια ασφαλειας ηταν κομμενη!!! Σε ενα δισκο που τον προσεχα σαν τα ματια μου!!!! Οταν τους ειπα οτι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση, και οτι μαλλον θα τον κακομεταχειριστηκαν στο μαγαζι, η απαντηση ηταν "μα εκει δεν εχουν λογο να επεμβουν στο προιον, αυτοι μονο τα παραλαμβανουν"...!!! Συγκρατωντας τα νευρα μου τον ρωτησα να μου πει τουλαχιστον ποια ηταν η βλαβη, και η απαντηση ηταν οτι οντως εχει προβλημα ο δισκος, αλλα αφου ηταν κομμενη η ταινια ασφαλειας δεν υποχρεουνταν να τον ελεγξουν, αλλα μαλλον φταιει η πλακετα της cache. Ρωτησα ποσα θα παει η ζημια, και η απαντηση ηταν οτι δεν ειναι κεντρο επιδιορθωσεων εκει... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!! SERVICE ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ!!!!
Τους πηρα και σημερα, να τους πω οτι απο τη στιγμη που ο υπαλληλος στο καταστημα τον δεχτηκε εγω δεν φερω καμια ευθυνη για την κατασταση του δισκου, και ειπαν "ε, μαλλον δε θα το προσεξε"... Ζητησα να μιλησω με τον προισταμενο του τμηματος, και λεει ο υπαλληλος "και παλι δε γινεται τιποτα τωρα, ο δισκος εχει φυγει για το καταστημα"... Επεμενα για τον προισταμενο, ειπε οτι θα κοιταξει να τον βρει, και κατεληξα να περιμενω 10' στο ακουστικο (μεχρι και η μουσικη σταματησε να παιζει) και πια το εκλεισα...
Και πειτε μου τωρα, θα εχω αδικο αν τους κανω φασαρια στο μαγαζι (σε ηρεμο παντα υφος) μπροστα στους πελατες τους, και να τραβηξω και μια καταγγελια στο ΙΝ.ΚΑ.?

Άβαταρ μέλους
billdll

Δημοσ.: 2508
Εγγραφη: 5-4-2006, 17:17

Δημοσίευσηαπό billdll την 3-12-2009, 0:28

δώστου...
< όλα του γάμου δύσκολα & η νύφη γκαστρωμένη >
- www.pcedit.gr -

keval

Δημοσίευσηαπό keval την 3-12-2009, 21:00

Λοιπόν υπάρχουν και νεότερα... μιας και περίμενα μέχρι να βρεθεί λύση στο πρόβλημά μου είπα να συνδέσω τα ηχεία που μου είχανε στείλει ως αντικατάσταση των δικών μου και διαπίστωσα πως και αυτά είχαν το ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..... μα καλα τόσο
μα____ες είναι ????? Στέλνεις ένα προϊόν που είναι σε εγγύηση και έχει ένα πρόβλημα και σου στέλνουν ένα άλλο που έχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα + να είναι και χτυπημένο?? Δηλαδή καλύτερα να κράταγα τι δικά μου... Με τα πολλά επικοινώνησα απευθείας με τη Logitech Hellas η οποία μου ανέφερε πως το πρόβλημα με το eshop.gr την έχει απασχολήσει ήδη αρκετές φορές και μου είπανε πως θα μου αντικαταστήσουν αυτοί απευθείας το εξάρτημα που έχει το πρόβλημα (δλδ όλο το πάνελ) και δεν θέλουν καν να δουν ή να λάβουν το δικό μου κομμάτι!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ SERVICE εταιρείας!!!

Τώρα εδώ και τέσσερις μέρες προσπαθούν να "εντοπίσουν" τα ηχεία μου (άκουσον-άκουσον 5 βδομάδες ακόμα δεν τα έχει ακουμπήσει άνθρωπος...) και φυσικά δεν ξέρουν πότε θα πάνε στο Μενίδι....

Και να σκεφτήτε πως αυτά τα ηχεία ήταν να τα πάρω από το Πλαίσιο αλλα επειδή τα ήθελα αυθημερόν έπρεπε να τα παραλάβω εγώ πράγμα σύμφωνο από τη πλευρά μου.. αλλά αν τα έπαιρνα από το κατάστημα τους θα τα έπαιρνα σε ποιό ακριβή τιμή (άλλοι μ_____ια και αυτή..και το κουβαλάς και τα πληρώνεις ποιό ακριβά) .. τουλάχιστον το service του Πλαίσιο λειτουργεί στο έπακρο σε όσες φορές το έχω χρειαστεί.. Κρίνετε μόνοι σας κύριοι που θέλετε να δίνετε τα καλοδουλεμένα χρηματά σας.. διότι εγώ ούτε cd δε ξαναπαίρνω από το εν λόγω κατάστημα (άσε που πλέον δεν είναι και φτηνό)

keval

Δημοσίευσηαπό keval την 3-12-2009, 21:08

Διορθώνω στο προηγούμενο post όχι "αντικαταστήσουν" (από τη Logitech Hellas) αλλά θα μου στείλουν εκ νέου χωρίς να στους στείλω εγώ το δικό μου όπως ήδη ανέφερα.

keval

Δημοσίευσηαπό keval την 3-12-2009, 21:34

Επίσης κάτι τελευταίο. Η Logitech Hellas μου είπε πως πολιτική της Logitech για τα προϊόντα της που είναι σε εγύηση είναι αντικατάσταση τους ΠΑΝΤΑ με ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ.... Δηλαδή για να καταλάβαιτε το eshop.gr πουλάει προϊόντα Logitech με εγγύηση...eshop... δηλαδή από όσο μου είπανε και οι τρεις τηλεφωνητές τους (έχω και τα ονόματα τους) αν θέλουν μπορούν να σου δώσουν μέχρι και μεταχειρισμένα σαν "κάλυψη εγγύησης" μιας και το "πρόβλημα σου διορθώνεται"....άρες μάρες κουκουνάρες...

Άβαταρ μέλους
Gandalf
Moderator

Δημοσ.: 2043
Εγγραφη: 6-10-2005, 11:41

Δημοσίευσηαπό Gandalf την 3-12-2009, 21:56

Στο τελευταίο κομμάτι περί εγγυήσεων έχει βουίξει λίγο η αγορά οτι όντως τα περισσότερα προϊόντα της συγκεκριμένης αλυσίδας δεν είναι επίσημη εισαγωγή και είναι πρόβλημα η υποστήριξη..

Και ναι.. είναι ελεύθερη αγορά σίγουρα αλλά το να παρα-εισάγεις αντικείμενο σημαίνει οτι αναλαμβάνεις την εγγύηση ή ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ προ αγοράς τον πελάτη για το καθεστώς υποστήριξης (η δική σου εταιρία ή αποστολή απο τον ίδιο τον πελάτη εκτός χώρας).

Το ΠΛΑΙΣΙΟ όντως διατηρεί μια άρτια υποδομή και έχει μια ικανή υποστήριξη αν και τα πράγματα δεν είναι πάντα ρόδινα και εκεί ειδικά μιλώντας για το after sales service. Έχω πρόσφατη εμπειρία απο ηλεκτρονική αγορά που έπρεπε ντε και καλά να παραλάβω αυτοπροσώπως την παραγγελία στο σπίτι , ενώ δεν μπορούσαν να δώσουν προκαθορισμένο χρόνος αποστολής παρά ενα 4ωρο!!!!!

Γενικά στην Ελλάδα το θέμα after sales πονάει φοβερά και ελάχιστες εταιρίες διατηρούν άψογη υπηρεσία με αποτέλεσμα να αναφερόμαστε σε αυτές σαν εξαίρεση ενώ θα έπρεπε όλες να είναι έτσι. Αποτέλεσμα;... ειδικά όταν μιλάμε για τον χώρο των Η/Υ δεν είναι λίγοι εκείνοι πλέον που παρακάμπτουν την Ελληνική αγορά και απευθύνονται εκτός μέσω web για την αγορά αγαθών που ναι μεν έχει μακρύ χρονικό διάστημα αναμονής, αλλά με σίγουρη υπηρεσία πελατων όπως πρέπει.

Τώρα όσοι την έχουν "πατήσει" θα έλεγα να έχουν το χαρτί της εγγύησης ανά χείρας καθώς και την σχετική οδηγία της Ε.Ε. και νομοθεσία Ελλάδος σχετικά... και μην διστάσουν να κάνουν χρήση δικηγόρου αν και εφόσον χρειαστεί.

Gandalf
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." -

keval

Δημοσίευσηαπό keval την 4-12-2009, 10:01

Φίλε Gandalf για το θέμα παραδόσεων μιας και δουλεύω σε αντίστοιχο κατάστημα (ανθοπωλείο+eshop) οφείλω να σε ενημερώσω πως δεν είναι εφικτό να σου δίνουν πιο σύντομο περιθώριο (εμείς σε απομακρυσμένες περιοχές δίνουμε 3 ώρες και στις κοντινές 2..) μιας και οι παραγγελίες που παίρνει ένα αυτοκίνητο είναι πολλές και οι περιοχές παράδοσης μπορεί να ξεκινούν από πχ Αγ.Στέφανο και να καταλήγουν πχ Βούλα με άλλες 10-15 παραδόσεις στο ενδιάμεσο, με πάντα τις καθυστερήσεις να είναι στο πρόγραμμα (κάποιος δεν άκουγε το κουδούνι του ή έλειπε από το ραντεβού κτλ, να πέσει το αυτοκλίνητο πάνω σε πορεία - στην Αθήνα κυριώς που το έχουν ξεφτιλήσει ποια)..

Εμείς πχ του Βναλεντίνου εκτελούμε περίπου 100-150 παραγγελίες με 5 αυτοκίνητα.. 10 παραγγελίες πχ στην Κηφισιά που ο ένας θέλει 11.00-13.00 ο άλλος 15.00-17.00 ο άλλος 16.00-18.00 και ούτο κάθε εξής αναγκάζοντας μας να ανεβαίνουμε στην ίδια περιοχή 5-6 φορές.. Σκέψου αν ο καθένας ήθελε ακριβές ραντεβού πχ. 16.00 ο άλλος 18.00....

Θα μου πεις να πάρουν πιο πολλά αυτοκίνητα?? Θα σου πω πως μετά αν σου ζήταγαν 20-30 Ευρώ μεταφορικά θα σου φαινότανε ακριβό...

Έχε στο νου σου πως το delivery είναι συμπληρωματική υπηρεσία κάθε καταστήματος και όχι το προϊόν που πουλάει.. Ακόμα και τα courrier που το delivery είναι το κάθε αυτού το επαγγελμά τους οι ώρες παράδοσης που δίνουν είναι 09.00-17.00................. εκτός και αν πληρώσεις επιπλέον και ζητήσεις συγκεκριμένη ώρα (που τις πιο πολλές φορές άδικα θα τα πληρώσεις γιατί και πάλι ότι ώρα τους βόλευει θα στο φέρουν)

Άβαταρ μέλους
Gandalf
Moderator

Δημοσ.: 2043
Εγγραφη: 6-10-2005, 11:41

Δημοσίευσηαπό Gandalf την 4-12-2009, 20:00

Keval... δεκτό αυτό... εκείνο που με ενοχλεί είναι οτι ενώ έχω κάνει την αγορά κανονικά απο το web με κάρτα , έχω περάσει στοιχεία κτλ.. ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ να τους περιμένω για να υπογράψω ενώ κάλιστα μπορούν να το παραδώσουν σε άλλο πρόσωπο που θα το έχω ενημερώσει.

Τι σόι e-shop είναι αν σε υποχρεώνει να χάνεις 4 ώρες απο την μέρα σου για να παραλάβεις κάτι που έτσι και αλλιώς το έχεις πληρώσει;

Η δικαιολογία οτι δήθεν πρέπει να υπογράψω για να είναι εφικτή η χρέωση είναι αστεία. Όταν στήνεις E-shop το κάνεις σε συνεργασία με τράπεζα που έτσι και αλλιώς οχι μόνο ελέγχει τα στοιχεία μου, αλλά στην κυριολεξία με ξεβρακώνει για αυτό το πράγμα.

Εκείνο λοιπόν με ενοχλεί αφάνταστα και το θεωρώ παντελώς ηλίθιο. Δηλαδή κάνω χρέωση ας πούμε σε κατάστημα εξωτερικού (οχι eBay-Paypal) χωρίς πρόβλημα και μου το στέλνουν με insurance κιόλας αλλά χωρίς να είναι συστημένο ... και εδώ πρέπει να είμαι απίκο για να υπογράψω;;;;;.. κλείστο το ρημάδι το e-shop τότε και πες δεν έχω να τελειώνουμε.

Σκέψου δηλαδή να είχα παραγγείλει ανθοδέσμη απο εσένα .. να είχα πληρώσει με κάρτα να το στείλω σε αγαπημένο πρόσωπο και να μου έλεγε οτι πρέπει να είμαι εκεί για να υπογράψω... ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕ.

Gandalf
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." -

keval

Δημοσίευσηαπό keval την 4-12-2009, 22:19

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχεις απόλυτο δίκιο..!!!! Κάτι τέτοιο δεν ισχύει.. κανονικά το εκάστοτε προϊόν παραδίδεται ονομαστικά σε ΟΠΟΙΟΝ έιναι στο σπίτι την ώρα που έχει δεσμευτεί.. Εμείς σπάνια παραδίσουμε στον ίδιο τον αποστολέα καθώτι σχεδόν όλες οι αποστολές είναι δώρα..

Θα πω απλά πως είναι άλλη μία κουλαμάρα του Πλαισίου όπως και το αν παραλάβεις κάτι εσύ από κατάστημα τους (ας πούμε ρε παιδί μου πως θες κάτι αυθυμερόν το παραγγειλεις online και θες να το παραλάβεις άμεσα ο ίδιος) σε βάζουν να το πληρώσεις πιο ακριβά δηλαδή με την τιμή καταστήματος... κατά τα άλλα όμως το service τους λειτουγεί άψογα και γρήγορα (2 προσωπικές εμπειρίες)

Για να επανέλθουμε όμως στο eshop.gr σήμερα και μετά από mail που έκανα σε διάφορα τμήματα τους ένας υπεύθυνος με κάλεσε και έδωσε λύση κυριολεκτικά σε 2 λεπτά...

Απλά είναι κρίμα για ένα κατάστημα την σήμερον ημέρα να πρέπει να περιμένεις 5 βδομάδες και να καταναλώσεις πολλά νεύρα και υπομονή (σε αναμονές) για να μπορέσεις ουσιαστικά να λάβεις την εγγύηση του προϊόντος που αγόρασες..

Προηγούμενη

Επιστροφή στην Η αποθήκευση

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης