Με το e-shop ειχαμε παντα μια σχεση αγαπης-μισους... Αγοραζα απο εκει λογω τιμων, παντα (ευκολα ή δυσκολα) το service γινοταν, αλλα αρκετες φορες με εφεραν σε σημειο οριακο με τη συμπεριφορα τους... Τελευταιο και πιο τρανταχτο συμβαν ειναι με τον εξωτερικο σκληρο που ειχα παρει απο εκει το Πασχα... Το προβλημα ειναι εδω:
viewtopic.php?f=17&t=16573Anyway, οντας ο σκληρος μεσα στην εγγυηση τον πηγα στο καταστημα για service. Εκει ο υπαλληλος που τον παρελαβε τον εκανε φυλλο και φτερο για να δει αν τον εχω κακομεταχειρηστει (μεχρι και τα λαστιχα που εχει του εβγαλε!!!!), και τελικα προχωρησε κανονικα τη διαδικασια... Χτες με πηραν τηλεφωνο απο το τμημα του service, και μου ειπαν οτι ο δισκος ειναι εκτος εγγυησης, γιατι ειχαν πειραχτει, λεει, οι βιδες της cache, και γιατι η ταινια ασφαλειας ηταν κομμενη!!! Σε ενα δισκο που τον προσεχα σαν τα ματια μου!!!! Οταν τους ειπα οτι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση, και οτι μαλλον θα τον κακομεταχειριστηκαν στο μαγαζι, η απαντηση ηταν "μα εκει δεν εχουν λογο να επεμβουν στο προιον, αυτοι μονο τα παραλαμβανουν"...!!! Συγκρατωντας τα νευρα μου τον ρωτησα να μου πει τουλαχιστον ποια ηταν η βλαβη, και η απαντηση ηταν οτι οντως εχει προβλημα ο δισκος, αλλα αφου ηταν κομμενη η ταινια ασφαλειας δεν υποχρεουνταν να τον ελεγξουν, αλλα μαλλον φταιει η πλακετα της cache. Ρωτησα ποσα θα παει η ζημια, και η απαντηση ηταν οτι δεν ειναι κεντρο επιδιορθωσεων εκει... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!! SERVICE ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ!!!!
Τους πηρα και σημερα, να τους πω οτι απο τη στιγμη που ο υπαλληλος στο καταστημα τον δεχτηκε εγω δεν φερω καμια ευθυνη για την κατασταση του δισκου, και ειπαν "ε, μαλλον δε θα το προσεξε"... Ζητησα να μιλησω με τον προισταμενο του τμηματος, και λεει ο υπαλληλος "και παλι δε γινεται τιποτα τωρα, ο δισκος εχει φυγει για το καταστημα"... Επεμενα για τον προισταμενο, ειπε οτι θα κοιταξει να τον βρει, και κατεληξα να περιμενω 10' στο ακουστικο (μεχρι και η μουσικη σταματησε να παιζει) και πια το εκλεισα...
Και πειτε μου τωρα, θα εχω αδικο αν τους κανω φασαρια στο μαγαζι (σε ηρεμο παντα υφος) μπροστα στους πελατες τους, και να τραβηξω και μια καταγγελια στο ΙΝ.ΚΑ.?