‘Οροι χρήσης

Όροι Χρήσης περιεχόμενου και υπηρεσιών

Η εταιρεία Net On Cosmos – PCW.GR μέσα από την ιστοσελίδα της, προσπαθεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της καθώς και να προτείνει λύσεις μέσω οδηγιών ή εφαρμογών, ανάλογα με τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων

Ο επισκέπτης οφείλει να διαβάσει την πολιτική απορρρήτου και τους όρους χρήσης που αναφέρονται παρακάτω και εφόσον συμφωνεί με αυτούς, να συνεχίσει την περιήγηση και χρήση του περιέχόμενου της ιστοσελίδας μας.

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας https://www.pcw.gr, (κείμενα, γραφικά, πληροφορίες, προτεινόμενοι σύνδεσμοι) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας Net On Cosmos – PCW και απαγορεύεται ρητώς η παραπομπή, αναδημοσίευση, αντιγραφή οποιουδήποτε κειμένου ή πληροφορίας χωρίς την ενημέρωση και αδεια της εταιρείας, σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας (Ν2121/93) και του διεθνούς δικαίου.

Από την πλευρά της η Net On Cosmos – PCW προσπαθεί να κρατά διαρκώς το περιεχόμενο των ιστοσελίδων της, ενημερωμένο, να διορθώνει τυχόν λάθη ή παραλείψεις και να ελέγχει τους συνδέσμους που προτείνονται προς άλλες ιστοσελίδες.

H Net On Cosmos – PCW δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη και παραλείψεις που υπάρχουν στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας της και της οποιαδήποτε ζημιάς ή βλάβης που μπορεί να προκύψει από το περιεχόμενο που έχει αναρτηθεί.

H Net On Cosmos – PCW δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο και την ποιότητα των πληροφοριών των σελίδων ή ιστοτόπων άλλων δημιουργών που προτείνει μέσα από τη ιστοσελίδα της.
Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά την περιήγηση σε ιστοτόπους άλλων δημιουργών ο χρήστης πρέπει να απευθύνεται σε αυτούς και όχι στην Net On Cosmos.

H Net On Cosmos – PCW δεν φέρει καμία ευθύνη από τη χρήση των προγραμμάτων ή πληροφοριών που προτείνει στην ιστοσελίδα της.
Η εκτέλεση των εφαρμογών ή προγραμμάτων που προτείνονται, καθώς και η χρήση των οδηγιών που δίνονται μέσα από τον ιστοτοπο μας, προϋποθέτουν εξειδικευμένη γνώση και γίνεται πάντα με ευθύνη του χρήστη και η
Net On Cosmos δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα ή βλάβες που θα προκύψουν κατά τη χρήση και εκτέλεση τους.

H Net On Cosmos – PCW προτείνει λύσεις σε προγράμματα, εφαρμογές ή βοηθητικά εργαλεία, καθαρά για ενημερωτικούς, πληροφοριακούς και βοηθητικούς σκοπούς. Για τις οδηγίες χρήσης, απορίες ή παράπονα για οποιοδήποτε πρόγραμμα ή εφαρμογή που προτείνουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας, ο επισκέπτης πρέπει να απευθύνεται στον δημιουργό της εφαρμογής ή προγράμματος και όχι στην Net On Cosmos.

Παρακαλούμε τους επισκέπτες μας για τυχόν απορίες ή εάν διαπιστώσουν κάποιο λάθος ή παράλειψη στην ιστοσελίδα μας να μας ενημερώσουν με email.

Comments are closed